Τρίτη 22 Μαΐου 2007

Τηλεφωνική συνομιλία ( και μετά ξύπνησα)

Τηλεφωνική συνομιλία:

- Έλα Griz , τι κάνεις ?
- Ααα, έλα Σταύρο μου , καλά εσύ?
- Καλά μωρέ , να , πήρα να σε ενημερώσω για αυτό το μάθημα επιλογής που έχουμε πάρει και είμαστε σχετικά λίγα άτομα και ακόμα λιγότερα εμείς που το παρακολουθούσαμε.. Να, πήγαμε με μερικά άλλα παιδιά στον καθηγητή με πρωτοβουλία μας για να του προτείνουμε να εξεταστούμε μια μέρα πριν την αρχή της εξεταστικής για να μας διευκολύνει ..
- Μα.. πώς θα μας διευκολύνει ? Αφού την επόμενη μέρα ακριβώς δίνουμε ένα δύσκολο μάθημα! Δε βόλευε να το πάμε ή μια εβδομάδα πριν αρχίσει η εξεταστική ή μερικές μέρες μετά το τέλος της εξεταστικής ώστε να βολευτούμε όλοι?
- ΑΑ…ναι χρωστάς αυτό το μάθημα εσύ.. εμείς δίνουμε μετά από 5 μέρες το πρώτο μάθημα οπότε είμαστε κυριλέ.. τι να κάνουμε , δε βρίσκαμε και άλλη ημερομηνία να κλείσουμε αίθουσα .. άσε!
- Mμμ.. μάλιστα.. Δεν πειράζει βρε, αφού με πήρες τηλέφωνο και με ενημέρωσες εγκαίρως [όπως όφειλες εφόσον κανονίσατε ημερομηνία εξέτασης εκτός των προβλεπόμενων ορίων της εξεταστικής και σε προσωπική συνεννόηση με τον καθηγητή, σε αντίθετη περίπτωση παίζει να ήσασταν και παράνομοι] και αφού δεν βρίσκατε άλλη ημερομηνία [ οι αίθουσες είναι άδειες όλη την προηγούμενη εβδομάδα άλλα μάλλον δε σας βόλεψε εσάς, καλά είναι στην παραλία που λιάζεστε ακόμα] θα δω τι θα κάνω.. ελπίζω να καταφέρω να τα δώσω και τα 2 . Ευχαριστώ και πάλι που τηλεφώνησες .
- Τίποτα, να σαι καλά . Λυπάμαι που δε σε βόλεψε . Άμα χρειαστείς κάτι πες μου .


ΧαχαχχαχααχΧΑΧΑχαχαχαΧΑ! Αυτός ο διάλογος θα μπορούσε να είχε γίνει !

Αλλά στην περίπτωσή μου ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. Γιατί απλούστατα δεν ενημερώθηκα για αυτές τις αλλαγές που έκαναν κάποιοι με πρωτοβουλία τους εφόσον αυτό-διορίστηκαν αντιπρόσωποί μας. Και καλά που πήγαν και κανόνισαν ότι τους βόλευε αντί να κανονίσουν κάτι για το γενικότερο καλό όλων μας. Ότι δεν ειδοποίησαν και τους υπόλοιπους… τι να πω ?! Άντε να πάρουν πτυχίο να σηκωθούν να φύγουν οι παρτάκηδες , δεν την παλεύω άλλο. Κανείς δεν σκέφτεται κανέναν! Ο καθένας τον εαυτό του και τέρμα. Ό,τι τον βολέψει.


[Όπως καταλάβατε ο παραπάνω διάλογος έγινε στα όνειρα μου ..
lol :-P
Ο πραγματικός τρόπος που το έμαθα είναι :

-Έχεις διαβάσει για μεθαύριο?
-Παρα-μεθαύριο εννοείς? Το (τάδε) μάθημα?
-
Όχι , το επιλογής λέω βρε. Το δίνουμε μεθαύριο το πρωί , συνεννοήθηκαν τα παιδιά. Δεν έχω διαβάσει τα τελευταία κεφάλαια, λες να βάλει από κει?
- Τιιιιιιιιιιιιιιι? Μεθαύριο ? #$^%$*%^(*&*(&)*)*)*&)_%$^@!#$%!@#^%$!!!! ]


Ελληνικά πανεπιστήμια
:-)

Υ.Γ.: Μπορώ να καταγγείλω κανένα πουθενά άραγε? Στον Τριανταφυλλόπουλο? Κάπου !

10 σχόλια:

Nikolass είπε...

:O etsi etsi.....pio to noima na zeis an den eisai TEITZIS.....toulaxiston se mas...auto den exei ginei...periergws den exoume pesei se partakides....i megali parea pou exoume 15 atoma+ :O OLE.... :D kiomws..... :P .......ama mou eleges oti itane ginaikes tha to katalabaina :P mes stin poustia...kouragio...tha ta broun mprosta tous...tis POUSTIES :D:D

tzonakos είπε...

Αν μπορούσα να δώσω κάποια συμβουλή, αυτη θα ήταν, στο μέλλον να αποφεύγεις τα άτομα που "κανονίζουν" οταν εσύ λείπεις.
Και μάλιστα οταν τα μαθαίνεις ειναι αργά και πιάνεσαι εσύ λαλάκ...
Αυτά τα άτομα, οταν μεγαλώσουν, θα γίνουν "συνδικαλιστές" κάπου. Ετσι, για να μπορούν να κανονίζονται και να κανονίζουν για άλλους αφου πρώτα βολευτούν οι ίδιοι.
Πρέπει να θεωρούμε δεδομένο οτι οι άλλοι έχουν ήδη κανονίσει κάτι πριν απο μας, για αυτούς !

Griz είπε...

nikola πλάκα πλάκα, ευτυχώς που ήρθαν οι Τειτζήδες οι κατακτήριοι στη σχολή μας και γίνεται καμιά ανταλλαγή σημειώσεων..!
ο ένας σκάβει το λάκο του άλλου εδώ!

tzonako σωστός σε αυτό με τους "συνδικαλιστές"..

lovething είπε...

Άλλο ένα δείγμα της ΕΠΠ (Ελληνικής Πανεπιστημιακής Πραγματικότητας). Πίστευα μάλιστα ότι στη δική σου σχολή Griz θα υπήρχε καλύτερη συννενόηση δεδομένου ότι είστε λιγότερα άτομα.
Σε μας είναι αποφασίζουμε και διατάσσουμε οι καθηγητές σε συνδυασμό με τα κόμματα. Σου λέει είναι οι εκλεγμένοι αλλό αυτό είναι κάτι άλλο που το θίξαμε όταν μιλούσαμε για τις εκλογές. Ότι βολεύει τους εκάστοτε μπλεγμένους με τα κόμματα. Θέλει ένας να φύγει για μεταπτυχιακό? Ε ας κάνουμε διπλή τον Ιούλιο 3 εβδομάδες βρε παιδιά. Γιατί πρέπει να κάνουν και διακοπές γιατί του χρόνου δε θα ναι στην Ελλάδα... Άκρη δυστυχώς δε βγαίνει. Εγώ θέλω να φύγω όσο πιο γρήγορα από το πανεπιστήμιο γιατί τα τόσα άσχημα που συμβαίνουν αμαβρώνουν όλες τις σπουδές.
Σε μας επίσης δεν επιτρέπεται να κάνεις ερωτήσεις σε συμφοιτητή σου που τυχαίνει να είναι καλός...γιατί ενώ ξέρεις ότι ξέρει να σου πει δεν το κάνει από εγωισμό!!!

Griz είπε...

Lovething Μμμ.. τουλάχιστον είναι όντως εκλεγμένοι και είναι λογικό να κανονίζουν κάποια πράγματα [παρόλο που είπαμε τι παίζει με τις εκλογές όπως λες κι εσύ].
Όταν όμως ο άλλος αποφασίζει μόνος του ότι είναι ο εκπρόσωπός μας και απλά πάει και κανονίζει..! ?

Και αυτό το τελευταίο ισχύει και εδώ [παντού μάλλον] , ότι δε ρωτάς τους καλούς γιατί δε λένε :P Αλλά εγώ τους ρωτάω γιατί έχει πλάκα :P

Ανώνυμος είπε...

Παντού και πάντα τα ίδια... Στο σχολείο είναι ο "μάγκας", στο πανεπιστήμιο ο "χωμένος", στο στρατό ο "παλιός"...

Γενικά, όπου κι αν πάμε, υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που κάνει τα συμφέροντά του στην πλάτη μας...

Στα φοιτητικά μου χρόνια έγινε 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ φορές...

Όταν ήμουν 3ο έτος -αρχές της SENIOR καριέρας, lol- σκεφτόμουν "ε, αφού εχω 6-7 μαθήματα που δίνω, αν γράφω μέρα παρά μέρα θα τα περάσω όλα"... Τότε στο προεδρείο είχαμε έναν 4οΕτή. Οπότε, έγραφε όλο το τέταρτο έτος μέρα παρά μέρα, κι εμέις όπως να ναι... Ήταν η μοναδική φορά που έγραψα δυο μαθήματα την ίδια μέρα...

Αντίθετα, πέρσι, στο τέταρτο έτος, είχαμε 2οΕτή πρόεδρο, κι όπως εννοάτε, το πρόγραμμα ήταν βασισμένο στισ ανάγκες του 2ου έτους...

Επίσης, φέτος, μετά τις καταλήψεις, αποφασίστηκε να αρθούν τα προαπαιτούμενα(!!!!OMG!!!!) για να μπορούν να πάρουν όλοι τα μαθήματα ου εαρινού... Μαντέψτε, όλως τυχαίως όσοι κακόμοιροι δεν είχαν στον ήλιο μοίρα με τα προαπαιτούμενα, πήραν τα μαθήματα "αλυσίδα", και το ακόμη καλύτερο είναι ότι αν τα περάσουν, δεν χάνουν το βαθμό!!!

Απλά έλεος...

the bastard; unshaved. είπε...

Στον Ευαγγελάτο.. χε χε..

Griz είπε...

ααχ.. pure_evil τελικά αυτό που έλεγες κι εδώ γίνεται.. αύριο θα πάνε να ζητήσουν αλλαγές στο πρόγραμμα εκπρόσωποι από τα κόμματα.. ας μαντέψουμε πού θα βασιστούν οι αλλαγές [στα μαθήματα που χρωστάνε?] και γιατί πάνε.. γκρρρ..

ένας έφηβος λες ? :P
θα του πάρει ενός χρόνου εκπομπές του ευαγγελάτου για να ξεπλύνει αυτά που γίνονται στα πανεπιστήμια!

lovething είπε...

εμάς πάντως πριν από 2-3 χρόνια μας έκανε ειδικό αφιέρωμα ο Ευαγγελάτος για χρηματισμό καθηγητών. μάλιστα στα 2 μαθήματα είχε και τρίτο δώρο!

Griz είπε...

loool lovething !!
επιχειρηματικό δαιμόνιο ο καθηγητής σας! εμάς μια φορά στον ευαγγελάτο είχαν αναφέρει έναν καθηγητή μας σε θέματα μετεγγραφών, επειδή από μια άσχετη σχολή του πολυτεχνείου τον μετέφεραν στη δική μας [μηχανικός γαρ :P ]
είναι για σφαλιάρες όλοι τους!