Τετάρτη 25 Απριλίου 2007

Και το όνομα αυτού.. womenology!

Επειδή υπάρχουν απορίες [πιάνουμε τον παλμό του αναγνωστικού κοινού μας! :P ] το όνομα womenology δε δόθηκε στο blog μας επειδή θα σχολιάζαμε θέματα τύπου cosmopolitan .. μπορεί να ασχοληθούμε και με αυτά αλλά η θεματολογία μας όπως καταλάβατε από τα λίγα ήδη posts κινείται σε μεγάααλο φάσμα!

Το όνομα δόθηκε λοιπόν γιατί οι συγγραφείς του blog είναι 2 γυναίκες και φυσικά όσα γράφονται είναι από τη σκοπιά και την οπτική γωνία των 2 γυναικών..! ΔΕΝ απευθύνεται μόνο σε γυναίκες το blog και ούτε θα μιλάμε μόνο για γυναικεία θέματα [μμμ ..τα κλασικά «οι άντρες είναι γουρούνια» , «πώς να τον ρίξεις με απλές κινήσεις», «ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις» κλπ!].

Ελπίζω να έλυσα τυχόν απορίες και προβληματισμούς..!
(ξέρω, δε μπορούσατε να κοιμηθείτε το βράδυ :P )

3 σχόλια:

Nikolass είπε...

nai nai.....gia miliste k gia ta themata auta loipon na doume ti tha peite :P xoxo!i mallon..... oing oinggg :P

lovething είπε...

nikola... αν έρθει η ώρα ή νιώσουμε την ανάγκη να γράψουμε κάτι τέτοιο να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε... αλλά αυτό που έιπε η griz νομίζω ότι ξεκαθάρισε το τοπίο...ότι δηλαδή είναι ΑΠΟ γυναίκες και οχι ΓΙΑ γυναίκες :)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι συμφωνώ, επαυξάνω και επιβραβεύω τη προσπάθειά σας...

Άλλωστε, δεν διαφέρουν και τόσο οι απόψεις ανδρών - γυναικών... Όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι τα ίδια συναισθήματα μοιραζόμαστε...

Ποτέ κανεις δεν είπε ότι το blog σας είναι "Ο Οδηγός της απατημένης συζύγου"...