Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

pause


πίεση... διάβασμα... ο σεπτέμβρης της εξεταστικής! της τελευταίας ελπίζω!

Γι'αυτό θα πω λίγα, τον προβληματισμό της ημέρας ή της εβδομάδας.


Όταν για κάποιο λόγο αποφασίζουμε να πατήσουμε pause στην πορεία ροής ενός πράγματος αναλογιζόμαστε ποτέ πως αυτό ισχύει μόνο και αποκλειστικά για εμάς?? Το δικό μας pause δε σταματάει υποχρεωτικά ό,τι κινείται γύρω! Δεν είναι επιβεβλημένο και για τους υπόλοιπους. Η ζωή κυλάει αδιάκοπα, βιαστικά, αναπάντεχα... Όταν θα αποφασίσουμε να ξαναπατήσουμε play πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες.... και να ελπίζουμε να μην είναι πολύ αργά...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πατάμε pause και ο χρόνος συνεχίζει να κυλά. Πατάμε το play και τρέχουμε να τον προλάβουμε. Το θέμα είναι να μην μένουμε στάσιμοι! Κάθε επιτυχία στην εξεταστική σου!

Ανώνυμος είπε...

Μ'αρεσει που συμβαδιζουν οι αποψεις! ;p

Καλα το θυμομουν οτι καπου ειχα ξαναδει αυτο το πραγμα...

Οπως ειχα πει και τοτενες "Η ζωή δεν περιμένει ποτέ... Γλιστράει σαν νερό μέσα από τα χέρια μας, και δεν υπάρχει ούτε "pause" ούτε "stand by"... Μόνο "play" και "fast forward"..."

lovething είπε...

@unclescrooge
ευχαριστώ πολύ :) μη τρέχουμε και δε φτάνουμε είναι το θέμα

@puuuuuuuuure evil
χαχαχαχαχαχα ούτε που το θυμόμουν... σε αυτό το blog επικροτούμε τη διαφορετικότητα!! τόσο διαφορετικές και τόσο ίδιες αυτό να λες για μας

μπορώ να έχω το play παρακαλώ?? που το παραγγέλνουν??? έρχεται σπίτι??? :pp

Ανώνυμος είπε...

Στο ebay δοκιμασες?

Αν δεν βρεις τιποτα, εχω ενα χαλασμενο walkman, μπορω να το ξηλωσω το play και να στο χαρισω!!!

lovething είπε...

χιουμοράκι pre-evil-άαααακο??? ε???? βρήκαμε τη lovething μικρη και αθώα (εντάξει λέμε καμιά βλακεία να περνάει η ώρα) και τη δουλεύουμε??? εεεεεεε???