Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008

πάλι βαριέμαι να κοιμηθώ

Εξεταστική τέλος! Ναι αυτό ήταν ό,τι έγινε, έγινε. Βέβαια αν με κόψει στη μιγαδική ανάλυση η εναλλακτική καθηγήτρια με την άσπρη αλογοουρά μέχρι τη μέση που στο μάθημα κρατάει από τη μια το τσιγάρο και από την άλλη την κιμωλία, με αποτέλεσμα να καπνίζει ουκ ολίγες φορές την κιμωλία...θα γίνει χαμός! Αρκετά με τις ανούσιες απειλές αφού και να με κόψει τι θα γίνει δηλαδή? οπότε πάμε παρακάτω.

Τα σχολεία άνοιξαν σήμερα. Το θυμήθηκα διαβάζοντας σε γνωστή πράσινη αλυσίδα καφετεριών όταν μπήκε ένα τσούρμο μαθητών μέσα. Τα decibel χτύπησαν κόκκινο!! Οι περισσότερες συζητήσεις ήταν γύρω από έρωτες του καλοκαιριού. Εντάξει μιγαδική ανάλυση αλλά και το αυτάκι μου έπαιζε τριγύρω να δω τι διαφορά έχει η γενιά μου με την επόμενη.. ως γενιά ορίζω την 7ετία ξέρετε. Γιατί για να σας πω ομοιότητες, να πω την αλήθεια δε βλέπω! Δε θέλω να γίνω χαζοσυντηρητική, απλά να παρατηρήσω πως εγώ ΔΕ σκεφτόμουν έτσι χωρίς αυτό να σημαίνει πως σκεφτόμουν τελικά καλύτερα. Γιατί τελικά δε ξέρω ποιος προκόβει σε τούτη τη ζωή. Απλά δεν ήμουν με την πιστωτική στο πορτοφόλι σίγουρα και με αξίες περί μεγέθους! (γιατί το ακούσαμε κι αυτό πρωινιάτικα από κοριτσούδια α λυκείου!!!!) Δε θέλω να πλατιάσω επί του θέματος γιατί πιστεύω δόθηκε η κεντρική ιδέα.

υ.γ. θα βγάλω τα προσωπικά μας με τη griz στη φόρα (είμαι σίιιιιιιιιιγουρη πως αυτές οι λέξεις την τρομοκράτησαν!!!! ) για να πω πως διαπίστωσα πως όοοοοοο,τι και να γίνει έχουμε κώδικα επικοινωνίας! Το ήξερα δηλαδή αλλά δε φανταζόμουν πως με χαλασμένο το πληκτρολόγιο της και το ποντίκι μόνο να δουλεύει θα καταφέρναμε να επικοινωνήσουμε με im. Εγώ να μιλάω δηλαδή κι αυτή να βάζει αντίστοιχες φατσούλες! Τρελό γέλιο! Και κάναμε και ολόκληρη συζήτηση!!!

Αυτά ! Πάω να κοιμηθώ αν και με έχει πιάσει πάλι το βαριέεεεεεεεεεεμαι να κοιμηθώ!

7 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Καλα αποτελεσματα λοιπον και καλη ξεκουραση τωρα!

Griz είπε...

Εγώ θα ήθελα να επεκταθείς στο θέμα για τις αξίες περί μεγεθών!! χαχαχα!
Εγώ σε εκείνη την ηλικία όταν έλεγε κανείς μέγεθος σκεφτόμουν S, M, L, XL :P

Και ναι, η συζήτησή μας ήταν σε άλλο επίπεδο.. κανείς δεν πιστεύει ότι κάναμε ολόκληρη συζήτηση.. και να τονίσω ότι δεν έχω και πολλά emoticons στη συλλογή μου! Είμαστε σε άλλο επίπεδο lovething μου :D :**

Ανώνυμος είπε...

Μπερδεύεται και καπνίζει την κιμωλία, ε? Τι ζωντόβολο για καθηγήτρια!! Καλά αποτελέσματα!!

alekos είπε...

Τελικά η υποψία μου πως όσοι διδάσκουν μιγαδική ανάλυση είναι πειραγμένοι τύποι επιβεβαιώθηκε. Καλές επιτυχίες

Constantinos είπε...

κάτσε να συμμαζέψεις τίποτα. Είναι αγχολυτικό = ευνοεί τον ύπνο;)

lovething είπε...

@butterfly
ευχαριστώ πολύ... σχεδιάζω να περάσω το σαββατοκύριακο αυστηρά ανάσκελα και μπρούμυτα :p

@griz
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εμείς griz-ουλα σε εκείνη την ηλικία ήμασταν περίπτωση. άστα

ναι τα emoticons ήταν όντως λίγα να την πιστέψετε. και λέγαμε και σοβαρά πράγματα. υποτίθεται πήρα αποφάσεις μετά την κουβέντα βουβού κινηματογράφου!

@unclescrooge
ναι το κάνει τακτικά στο μάθημα μιας και καπνίζει κατά την ώρα της παράδοσης. για να συμπληρώσω την όλη εικόνα φαντάσου μια γυναίκα με ατελείωτη κακία, αλαζονεία και ειρωνία. κρίμα γιατί όλοι αυτοί ασκούν διδακτικό λειτούργημα.

lovething είπε...

@aleko
είναι αυτό το complex που τους πειράζει λες? δε ξέρω. οι άλλοι 2 που κάνουν το μάθημα είναι σαφώς μεγαλύτερα μυαλά αλλά τους χορεύει στο ταψί. ποιος να της πει και όχι με τόσα νεύρα που κουβαλάει?

@constantinos
τα συμμάζεψα το πρωί τελικά, σημειώσεις βιβλία και το γενικό χαμό αλλά όσο και να προσπάθησα δε χώρεσαν πάλι στις βιβλιοθήκες. θα βγω εγώ να μείνουν τα βιβλία εδώ μέσα! :p