Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

έχετε ένα νέο μήνυμα

Σας έχει τύχει να έχετε ένα sms στο κινητό ή ένα mail στο inbox ή ένα παράθυρο στο msn και να αποφεύγετε σαν το διάλο το λιβάνι να το κοιτάξετε??? Να είναι εκεί, "έχετε ένα νέο μήνυμα" ή να αναβοσβήνει ρυθμικά το παράθυρο και να φοβάστε τρελά να το κοιτάξετε? Και αν ναι πόση ώρα σας πήρε να καταπολεμήσετε τους δαίμονες σας?
Γιατί εγώ έχω μείνει με sms (απάντηση σε δικό μου "κρίσιμο" μήνυμα) στο κινητό τραγικά πολλές ώρες και τελικά ήταν και μια βλακεία. Τι καρδιοχτύπι, τι άγχος, τι βαθιές ανάσες, τι δάγκωμα χειλιών και τράβηγμα μανικιών. Το ίδιο βέβαια έπαθα και όταν ήρθε ο λογαριασμός του κινητού σήμερα αλλά σε μικρότερη κλίμακα. Πραγματικά αυτό με τις απαντήσεις που δεν ξέρεις αν μπορείς να αντέξεις, που δε θες να ξέρεις βρε αδερφέ, που το νιώθεις πως είναι κάτι κρίσιμο κι ας έχει θέμα hello :), είναι άλλο πράγμα. Για λίγο παγώνει ο χρόνος όταν βλέπεις το καινούργιο μήνυμα ή το κινητό χτυπήσει ρυθμικά. Είναι η αύρα που εκπέμπει η ηλεκτρονική συσκευή!
Αλλά τελικά όοοοσο και να το αγνοήσεις αυτό θα ναι εκεί να σε περιμένει, οπότε καλύτερα μια ώρα αρχύτερα, μια ψυχή που ναι να βγει ας βγει ε? Δε θα αλλάξει τίποτα όσο και να το αφήσεις ανέγγιχτο.
soooooooooo.....κλικ!

11 σχόλια:

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

Γιατί να μην ισχύει μια θετική άποψη;
Γιατί να μη το δούμε από την οπτική γωνία της χαράς, που καρτεράς;...

...όσο δεν το ανοίγεις έχεις την ελπίδα ότι μπορεί και να είναι το πιο όμορφο μήνυμα, η τέλεια απάντηση στο δικό σου...

Η προσδοκία -όσο υπάρχει η πιθανότητα το μήνυμα να είναι αυτό ακριβώς που λαχταράς- είναι γλυκιά...

lovething είπε...

@απ'αλλού
Πολύ σωστά τα λες. Απλά εγώ συνήθως βλέπω το ποτήρι μισοάδειο. Είναι και μια έμφυτη τάση προετοιμασιας για το χειρότερο προκειμένου να εκτιμηθεί σωστά και στις διαστάσεις που του αξίζουν το καλύτερο. Από την άλλη υπάρχει και η πεποίθηση πως αυτό που περιμένεις, αυτό και θα σου έρθει τελικά μιας και το προετοιμάζεις ασυνείδητα μέσα σου και οι ενέργειες σου το προκαλούν.

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

...κι αν είναι μισοάδειο, είναι γιατί το άλλο μισό το απόλαυσες εσύ :))
πάρτο κι έτσι

lovething είπε...

πραγματικά αυτός ο τρόπος να κοιτάξω το ποτήρι είναι πολύ χρήσιμος αυτή τη στιγμή!
ευχαριστώ απ'αλλού!

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

έτσι μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Ω, ναι... έχει συμβεί και με mail και με sms!! Να κάθεσαι να το κοιτάς, να μην το ανοίγεις και να σε τρώει!! Κι αυτό το "κλικ" να είναι τόσο δύσκολο...!!

lovething είπε...

@unclescrooge
ξαφνικά ο "δρόμος" από το κέντρο της οθονης μέχρι το inbox μοιάζει τόσο μακρυνός και βασανιστικός για το ποντίκι ε??? και το δικό σου δάκτυλο παθαίνει αγκύλωση όταν πρέπει να πατήσει ανάγνωση στο κινητό???

Ανώνυμος είπε...

Άστα να πάνε... δεν σώζεται!!

Griz είπε...

μμμ.. εγώ όταν περιμένω και ανυπομονώ για ένα μήνυμα δεν παίζει να κρατηθώ να μην το διαβάσω, όσο και να φοβάμαι για το περιεχόμενό του! Απλά δε γίνεται. Είμαι απίστευτα ανυπόμονη.. you know me..!

lovething είπε...

@griz
αν δε σε know εγώ τότε ποιος????

Griz είπε...

:D:D:D:D:D:DD
:******** lovething :)