Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

Away 1

The ship is ready to sail...........

Ανακοινωθέν από Νάξο... βιαστικό και ασυνάρτητο (φταίνε και τα πολλά daquiry φράουλα που ήταν το special ποτό της βραδιάς και έκανε 5 ευρώ......). Εμπειρίες ταξιδιού...
Το Αίολος Κεντέρης μοίαζει με θαλάσσιο κτελ (όπως και το αεροπλάνο μοιάζει με εναέριο κτελ... δηλαδή ουσιαστικά όλα είναι κτελ....). Όπως και στα κτελ όταν ταξιδεύεις μόνος έχεις κι εδώ την ίδια αγωνία... ποιός θα κάτσει δίπλα σου. Θα μου πεις γιατί να ταξιδεύεις μόνος για το νησί... ε ή πας να συναντήσεις κάποιον ή έχεις κάποια υποχρέωση ή για να βρεις την τύχη σου... Πρώτο μέλημα μόλις μπεις στο πλοίο είναι να βρεις την θέση σου, να κάτσεις και να αρχίσεις να ψάξεις γύρω σου για καλύτερη θέση! Γιατί πάντα υπάρχει καλύτερη θέση κι εσύ θα τη βρεις!!! Το πρόβλημα με τα γρήγορα πλοία είναι πως δεν έχουν κατάστρωμα. Μεγάλο ποσοστό δεν το ξέρει αυτό όταν κλείνει το εισητήριο κι έτσι μπαίνοντας αναρωτιούνται που είναι το κατάστρωμα..οεο...Η εμπειρία του καταστρώματος είναι ασύγκριτη καθώς: μπορείς να απλώσεις το sleeping bag σου και να κοιμηθείς όταν γυρίζεις σκοτωμένος από τα ξενύχτια, μπορείς να κάτσεις στην κουπαστή (θαρρώ τη λένε) και να ανεμίζει το μαλλί, να παίζεις τον Τιτανικό, να σε χτυπάει η θαλασσινή αλμύρα, να κοιτάζεις τον αφρό της θάλασσας, τους γλάρους που κάνουν χαμηλή πτήση κι όλα αυτά με αέρινη λινή κατάλευκη αεράτη μπλούζα! Παρακολούθησα και τα διάφορα είδη ταξιδιωτών αλλά αυτά σε άλλο post τώρα με περιμένουν οι ρακέτες και ο ανάμεικτος χυμός που πάνω του είναι καρφιτσωμένη μια ολόκληρη μπανάνα!!!!

Καλημέρα


7 σχόλια:

Nikolass είπε...

εδώ ξέχασες να βάλεις χρώμα στα γράμματα........ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα περνάςςς......

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλοκαιρινό σκηνικό περιγράφεις! Έχει τη χάρη του το πλοίο. Και η αξία του καταστρώματος είναι ασύγκριτη όταν συνδυάζεται με μπύρες και καλή παρέα (προσωπική άποψη και επιλογή)! Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

grrrrrr :@... Έχω ακόμα 20+ μέρες για διακοπές... Ευχαριστώ πολύ...

Nefelli είπε...

ggrrrrr ...... Δεν έχω καθορισμένη ημερομηνία, για να μετράω αντίστροφα τις μέρες.... Τα καλοκαίρια είμαι πάντα κολλημένη στο νησί μου.. και μην βιαστείτε να με πείτε αχάριστη, γιατί σας ενημερώνω, πως τα καλοκαίρια για τους νησιώτες, μεταφράζονται σε φόρτο εργασίας και ανεξέλεγκτα ωράρια :-(((
Να περάσεις υπέροχα και να δώσεις λίγο από διακοπές και σε εμάς που μένουμε πίσω.
Φιλί γλυκό

Σοφία είπε...

Καλές διακοπές! Το Αίολος Κεντέρης δεν μου άρεσε καθόλου. Όντως σαν λεωφορείο του ΚΤΕΛ και χειρότερο μπορώ να σου πω. Είχα πάει Νάξο με το Blue Star και ήταν όλα τα λεφτά.

KitsosMitsos είπε...

Νάξο θα'μαι το καλοκαίρι!!! Άντε να περάσουμε καλά!
Τα φιλιά μου.

lovething είπε...

Αυτο το post προοριζόταν να έχει πολλά μέρη... away 1,2,...+oo αλλά να που τα γεγονότα τρεχουν πιο γρήγορα απο μας!